DESPRE NOI
Despre Samsung Mobilers


Samsung Mobilers Romania este comunitatea tinerilor ambasadori de brand Samsung, pasionati de tehnologia mobila sau de fotografie, gata oricand sa vorbeasca despre cele mai noi trenduri in domeniu si sa testeze aplicatii, jocuri mobile, tabletele, smartphones, aparate foto digitale compacte, bridge sau mirror-less.

Ambasadorii Samsung sunt reporteri la evenimentele brandului, promoteri si traineri pentru consumatori care pot explica in detaliu specificatiile, performantele si noutatile aduse de produsele Samsung Mobile. Sunt creatori de continut online si offline si sunt recompensati pentru fiecare activitate desfasurata in cadrul proiectului.

Aici produsele Samsung Mobile prind viata cu ajutorul utilizatorilor si ambasadorii sunt cei care prezinta in mod interactive gadgeturile, smartphone-urile, tabletele, camerele foto si accesoriile Samsung. Daca vrei sa intri in echipa participa la Campania de Recrutare [hyperlink pagina recrutare]. Daca ai nevoie de mai multe informatii contacteaza-ne.